Online afsluiten:

ACTUEEL

Serviceabonnement of uurfacturering?
Kies hier of... lees meer

Per 1 januari provisie afgeschaft. Kies hier uw serviceabonnement.

Duitse hypotheken in Nederland.
Zeer scherpe rentes!


Waarom een financiŽle coach?

Vroeger was het bijhouden van je persoonlijke financiŽn heel simpel. Iedereen kreeg zijn salaris contant in handen. Je zag wat je kreeg en zag wat je uitgaf.

Wat je overhad ging in een spaarpotje. Of op een spaarrekening, want dan kreeg je rente en werd het steeds meer. Dat spaargeld was voor de grotere aankopen en voor het pensioen. Voor een huis sloot je een lening af bij een bank.

En tegenwoordig...?

Tegenwoordig is het niet zo overzichtelijk meer. Alles wordt geregeld via computers. Een hypotheek is allang geen simpele lening meer, het pensioen geen eenvoudig spaarpotje.

Alle delen van het financiŽle totaal hebben bovendien invloed op elkaar. Want de fiscus stimuleert sommige zaken door de kosten ervan aftrekbaar te maken.

En voor elke tegenslag is een verzekering bedacht, maar ze zijn echt niet allemaal nodig.

Uw financiŽle coach maakt het weer gemakkelijk

Steeds meer mensen zoeken daarom deskundige begeleiding bij het regelen van zulke financiŽle zaken. Een onafhankelijk iemand waarop ze kunnen vertrouwen. Zo iemand is Van der Spek FinanciŽle Diensten.

Van der Spek helpt u om uw financiŽle zaken zo verstandig en efficiŽnt mogelijk
te regelen. We voorzien u van inhoudelijke en actuele kennis, zodat u goed geÔnformeerd en op uw gemak de juiste beslissingen kunt nemen.

We leggen u de de voorwaarden geduldig uit en ook de "kleine lettertjes". We wijzen u op de risico's die u mogelijk loopt, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Dat maakt het kiezen van de juiste verzekeringen, het sluiten van een hypotheek of het regelen van een goed pensioen weer een stuk eenvoudiger.

Van der Spek FinanciŽle Diensten; uw financiŽle coach!