1. >
  2. Bedrijven
  3. >
  4. Verzekeringen

Bedrijfsverzekeringen

Tegen élk risico dat u en uw bedrijf lopen kunt u zich verzekeren. Als u maar genoeg premie betaalt…

Wij helpen u te inventariseren:

  • welke risico’s u nu werkelijk loopt;
  • welke schade u zelf kunt en wilt dragen;
  • welke schade u beter kunt verzekeren;

Én we zoeken voor u uit waar u die essentiële dekkingen goed en voordelig afsluit, door onder meer te onderhandelen met de aanbieders.

Prettige persoonlijke begeleiding

Ervaar hoe prettig het is als u geassisteerd wordt bij het vergelijken van de verschillende maatschappijpolissen. We verduidelijken inhoudelijk de voorwaarden en wijzen u op de sterke en minder sterke kanten.

We zoeken voor u uit welke mogelijkheden de verzekering biedt om premie te besparen. Daarbij attenderen we u op de preventiemaatregelen die u eventueel kunt nemen. En we helpen u te bepalen wat in uw specifieke geval een verstandig eigen risico zou zijn.

Bij de administratieve afhandeling controleren we of de maatschappij alle gegevens juist op de polis heeft opgenomen en zorgen ervoor dat fouten worden hersteld.

Zodra u ons veranderingen meldt, zorgen wij ervoor dat uw verzekeringen nauwgezet blijven passen bij uw bedrijf. U kunt erop vertrouwen dat u goed verzekerd bent en blijft.

En heeft u schade, dan behartigen we natuurlijk uw belangen bij de verzekeraars. Ook daar kan Van der Spek Financiële Diensten veel werk en zorgen uit handen nemen, zodat u tijd bespaart.

Van der Spek Financiële Diensten; uw financiële coach!

Verstandig met geld omgaan?

Ontdek wat Van der Spek Financiële diensten voor u kan betekenen.