1. >
  2. Particulieren
  3. >
  4. Verzekeringen

Verzekeringen

Geen mens ontkomt aan financiële tegenslagen. Vroeg of laat wordt uw fiets gestolen. U rijdt tegen een parkeerpaaltje. U wordt een keer ziek waarvoor u medicijnen nodig heeft. Een bal door een ruit. Kleinere tegenslagen die u waarschijnlijk zelf wel kunt betalen.

Daarnaast zijn er tegenslagen die minder vaak voorkomen, maar veel meer geld kosten. Bijvoorbeeld een grote brand in uw huis, een langdurige ziekenhuisopname, levenslange invaliditeit. En met name dan zult u het kwaliteitsverschil merken tussen de goedkoopste en een betere verzekering.

Maar wat maakt een verzekering goed? Welke verzekeringen zijn echt noodzakelijk en welke aanvullend? Hoe voorkomt u dat u te veel premie betaalt? Kortom: waar vindt u een deskundig en onafhankelijk advies?

Natuurlijk bij uw financiële coach, Van der Spek Financiële Diensten! Wij zorgen ervoor dat uw verzekeringen nauwkeurig bij u passen.

Uw huidige pakket efficiënter

Vraag ons gerust om uw huidige verzekeringenpakket eens onder de loep te nemen. We kunnen u alles uitleggen en al uw vragen beantwoorden. We kunnen de voorwaarden voor u “vertalen”, zodat u weet wat uw verzekering wel en niet vergoedt.

We bekijken of de gegevens nog actueel zijn en of de verzekerde waarden nog juist zijn. Is de verzekerde waarde te laag, dan zal uw verzekering élke schade maar gedeeltelijk uitbetalen. Bent u te hoog verzekerd, dan betaalt u elk jaar te veel premie. Wij kunnen u exact adviseren wat voor u een optimale waarde is.

Verder kunnen we objectief voor u bekijken welke verzekeringen er beter, efficiënter of goedkoper kunnen worden afgesloten. En omdat we het totale pakket bekijken, kunnen we meteen nagaan of er overlappingen zijn, waardoor u mogelijk te veel premie betaalt. Dan helpen we u bij het opzeggen van overtollige verzekeringen of dekkingen.

Als het raadzaam is een andere of nieuwe verzekering te sluiten, kunnen we u adviseren welke verzekering het beste aan uw wensen voldoet en helpen u te kiezen tussen de verschillende maatschappijen.

Ook de gehele administratieve afhandeling kunnen we netjes voor u verzorgen. We vullen alle formulieren voor u in, controleren of de maatschappij de gegevens juist op de polis heeft opgenomen en zorgen ervoor dat fouten worden hersteld. Daar heeft u dus geen omkijken meer naar.

Het enige wat u dan nog hoeft te doen, is ons op de hoogte houden van wijzigingen in uw persoonlijke situatie. Dan zorgen wij ervoor dat u goed en efficiënt verzekerd blijft.

En áls u wordt getroffen door een tegenslag, behartigen we uw belangen bij de verzekeraars en nemen u zoveel mogelijk werk en zorgen uit handen. Ook dán zijn we er ook voor u!

Van der Spek Financiële Diensten; uw financiële coach!

Verstandig met geld omgaan?

Ontdek wat Van der Spek Financiële diensten voor u kan betekenen.