1. >
  2. Particulieren

Waarom een financiële coach?

Vroeger was het bijhouden van je persoonlijke financiën heel simpel. Iedereen kreeg zijn salaris contant in handen. Je zag wat je kreeg en zag wat je uitgaf.

Wat je overhad ging in een spaarpotje. Of op een spaarrekening, want dan kreeg je rente en werd het steeds meer. Dat spaargeld was voor de grotere aankopen en voor het pensioen. Voor een huis sloot je een lening af bij een bank.

En tegenwoordig?

Tegenwoordig is het niet zo overzichtelijk meer. Alles wordt geregeld via computers. Een hypotheek is allang geen simpele lening meer, het pensioen geen eenvoudig spaarpotje.

Alle delen van het financiële totaal hebben bovendien invloed op elkaar. Want de fiscus stimuleert sommige zaken door de kosten ervan aftrekbaar te maken.

En voor elke tegenslag is een verzekering bedacht, maar ze zijn echt niet allemaal nodig.

Uw financiële coach maakt het weer gemakkelijk

Steeds meer mensen zoeken daarom deskundige begeleiding bij het regelen van zulke financiële zaken. Een onafhankelijk iemand waarop ze kunnen vertrouwen. Zo iemand is Van der Spek Financiële Diensten.

Van der Spek helpt u om uw financiële zaken zo verstandig en efficiënt mogelijk
te regelen. We voorzien u van inhoudelijke en actuele kennis, zodat u goed geïnformeerd en op uw gemak de juiste beslissingen kunt nemen.

We leggen u de de voorwaarden geduldig uit en ook de “kleine lettertjes”. We wijzen u op de risico’s die u mogelijk loopt, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Dat maakt het kiezen van de juiste verzekeringen, het sluiten van een hypotheek of het regelen van een goed pensioen weer een stuk eenvoudiger.

Van der Spek Financiële Diensten; uw financiële coach!

Verstandig met geld omgaan?

Ontdek wat Van der Spek Financiële diensten voor u kan betekenen.