1. >
  2. Particulieren
  3. >
  4. Hypotheken

De juiste hypotheek

De aankoop van een huis is een ingrijpende uitgave, die zelden optimaal wordt gedaan.

Vaak moet je op korte termijn beslissen, want er zijn meer gegadigden voor dat ene mooie huis. En het gaat om bedragen waar je je niet veel meer bij kunt voorstellen. En wat is de invloed van rente, inflatie en belastingaftrek?

Of heb je plannen voor een grote verbouwing die je wilt financieren met je hypotheek? Vermoed je dat
je huidige hypotheek niet meer zo optimaal is?

Neem dan gewoon even contact op met je financiële coach, Van der Spek Financiële Diensten! Wij helpen je objectief, zorgvuldig en kritisch te beslissen.

Hoe gaat dat?

Als je contact met ons opneemt, maken we een afspraak. Dat kan zoals het jou het beste uit komt; overdag of ’s avonds, bij ons of bij jou thuis. Tijdens dat gesprek helpen we je wensen en ideeën te inventariseren.

We leggen je uit hoe de hypotheekvormen in elkaar zitten en wat de voor- en nadelen ervan zijn. Alle fiscale mogelijkheden die specifiek voor jou/jullie van toepassing zijn, zullen we met je doornemen (ter plekke rekenen we de verschillende varianten met je door, zodat je direct ziet wat het effect van een bepaalde keuze is).

En we zullen je er óók op wijzen als het ons minder verstandig lijkt om zo’n langdurige overeenkomst aan te gaan. Ook dat hoort immers bij onze taak als financiële coach.

Vervolgens werken we de gekozen hypotheek volledig voor je uit en plannen en tweede gesprek om alle vragen te beantwoorden die je eventueel nog hebt.

Zo weet je zeker dat je goed geïnformeerd de juiste beslissing neemt.

Van der Spek Financiële Diensten; jouw financiële coach!

Verstandig met geld omgaan?

Ontdek wat Van der Spek Financiële diensten voor u kan betekenen.